Voorgerechten
Terrine van rode mul, paling en eendenlever
Met riso venere, bieslook, crème van ui en kokkels


Zelfgemaakte runderpastrami
Met eendenlever, duindoornbes en eekhoorntjesbrood


Soepen
Tom yam van konijn
Met ravioli gevuld met konijn, mini champignons en bosui


Romige rode uiensoep
Met pulpo, gerookte aardappel, bladpeterselie en crème fraîche


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Kabeljauw
Met brandade, jeneverspek, kruidensalade, Connemara oester en jus van sambai


Surf & Turf
Met runderhart, koningskrab, zeekat, fregola en gele curry


HoofdGerechten
Amsterdams damhert
Met aardappelgnocchi, kardoen, saucijzenbroodje, paddenstoelen en groene pepersaus


Snoekbaars filet
Met zuurkool, aardpeer, zeewier, paddenstoelen en grove mosterdsaus


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Warm Chocoladetaartje
Wit, melk, puur, rum rozijnen en toffee-ijs


Gepocheerde peer
Met baklava, hangop, yoghurtsherbet en olijfolie


3-gangen€ 51
4-gangen€ 57
5-gangen€ 67
6-gangen€ 77
Vlucht door de kaart€ 93
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.