Voorgerechten
Gemarineerde rode mul
Met gebakken pulpo, venkel, vadouvan en aspic van tomaat en pulp


Lastage 'carpaccio'
Met salade van sperziebonen, citroen, mierikswortel, kabeljauwlever en zomertruffel


Soepen
Paddenstoelenbouillon
Met cannelloni gevuld met kalfswang en eendenlever


Nage van kokkels
Met rode poon, kokkels en gefrituurde spiering


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Snoekbaars
Met rode biet, hazelnoot, jade puree, gefrituurde oester en oester beurre blanc


Kippenoesters
Met spitskool, gerookte spek, gebakken bloedworst en schuim van brie de meaux


HoofdGerechten
Procureur van de BBQ
Met snijbiet, polenta, artisjok in spek en een saus van gepofte knoflook


Tarbot
Met krabkoekje, pesto parelgort, romanesco en saus van krab en kokos


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Tartelette
Met gepocheerde abrikoos, gezouten karamel, vlierbloesemsabayon en karamel roomijs


Pistache chiboust en kersen
met chocolade delice, chocolade bros en yoghurt-kersen ijs


3-gangen€ 47
4-gangen€ 53
5-gangen€ 63
6-gangen€ 73
Vlucht door de kaart€ 89
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.