Voorgerechten
Gemarineerde rode mul
Met krokante gamba, zeekraalcrème en gele curry


Lastage 'carpaccio'
Met salade van sperziebonen, citroen, mierikswortel, kabeljauwlever en zomertruffel


Soepen
Paddenstoelenbouillon
Met cannelloni gevuld met kalfswang en eendenlever


Nage van kokkels
Met rode poon, kokkels en gefrituurde spiering


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


IJsselmeer snoekbaars
Met gerookte paling, bloedworst, doperwt, lamsoren en schuim van gerookte paling


Krokante kalfshersentjes
Met gezouten citroen, cashewnoten, ansjovis, bloemkool en jus de veau met madeira


HoofdGerechten
Procureur van de BBQ
Met snijbiet, polenta, artisjok in spek en een saus van gepofte knoflook


Tarbot
Met krabkoekje, pesto parelgort, romanesco en saus van krab en kokos


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Tartelette
Met gepocheerde abrikoos, gezouten karamel, vlierbloesemsabayon en karamel roomijs


Pistache chiboust en kersen
met chocolade delice, chocolade bros en yoghurt-kersen ijs


3-gangen€ 47
4-gangen€ 53
5-gangen€ 63
6-gangen€ 73
Vlucht door de kaart€ 89
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.