Voorgerechten
Lauwwarme makreel in sambal goreng
Met rettich, Connemara oester en schuim van pandan


Tartaar van kalf
Met langoustine, saffraan, harissa en lardo


Soepen
Tom yam van konijn
Met ravioli gevuld met konijn, mini champignons en bosui


Waterkerssoep
Met gerookte paling, rode bieten en aardappel


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Heilbotfilet
Met caponata, bagna cauda, basilicum en tonijnhart


Zacht gegaarde short rib
Met eendenlever, dukkah, vijgen en jus van zwarte knoflook


HoofdGerechten
Boerderij kip gevuld met bloedworst
Met pompoen, kapucijners, krokante vleugel, rosti, cashewnoten en jus van kip


Gebakken zeeduivel
Met aubergine, sepia, polenta en saus van sepia


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Kersen
Met panna cotta, cannoli met chocolade en pistache en kersen - yoghurtijs


Wilde perziik
In een soes met frambozenparfait, chocolade praliné en citroentijm


3-gangen€ 51
4-gangen€ 57
5-gangen€ 67
6-gangen€ 77
Vlucht door de kaart€ 93
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.