Voorgerechten
Wilde zeebaarstartaar
Met romesco, waterkers creme, vadouvan en mozzarella


Zelfgemaakte filet americain
Met kalfstong, aardpeer en jalapeno


Soepen
Ossenstaartbouillon
Met creme van gerookte ui en een wonton gevuld met ossenstaart en pijnboompitten


Bisque van Hollandse garnalen
Met gebakken rode mul, tomaat en bosui


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Gebakken Skrei
Met zeeuwse mosselen, fondue van prei, aardappel en nage van mossel


Bloedworst en kreeft
Met een creme van knolselderij, zeekraal, citroen, pecannoten en saus van kreeft


HoofdGerechten
Bresse eend
Met chinese kool, pompoen, eekhoorntjesbrood en saus van eend en gepofte knoflook


Heilbot filet
Met riso venere, schorseneren, gerookte paling en butter en eek


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Perenstrudel
Met gepeperde noten, popcorn en toffee ijs


Melkchocolade parfait
Met stroopwafel, ananas en butterscotch


3-gangen€ 47
4-gangen€ 53
5-gangen€ 63
6-gangen€ 73
Vlucht door de kaart€ 89
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.