Voorbeeldgerechten
Terrine van rode mul, paling en eendenlever
Met riso venere, bieslook, crème van ui en kokkels
Lauwwarme kalfstong
Met little gem, aardpeer, kafslevermousse en een dressing van kappertjes
Soepen
Tom yam van konijn
Met ravioli gevuld met konijn, mini champignons en bosui
Romige rode uiensoep
Met pulpo, gerookte aardappel, bladpeterselie en crème fraîche
Tussengerechten
(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)
Kabeljauw
Met brandade, jeneverspek, kruidensalade, Connemara oester en jus van sambai
Krokant gebakken zwezerik
Met pompoengnocchi, gerookte sprot, shiitake, olijf en beurre blanc met verjus
HoofdGerechten
Varkensmuis
Met snijbiet, bloedworst, pastinaak en saus van pimentbessen
Gebakken grietfilet
Met parelgortrisotto met pesto, puntarelle en Hollandaise saus
Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker
Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening
Desserts
Rendang van ananas
Met brosse witte chocolade, bosbessen, basilicum en kersensorbet
Gepocheerde peer
Met baklava, hangop, yoghurtsherbet en olijfolie
3-gangen | € 51 |
4-gangen | € 57 |
5-gangen | € 67 |
6-gangen | € 77 |
| |
Vlucht door de kaart | € 93 |
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.
Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.