Voorgerechten
Tartaar van wilde zeebaars
Met eem coulis van waterkers, koningskrab en pepesan


Gerookt en gekookt buikspek
Met bloemkool, haricots verts met mierikswortel en vadouvan


Soepen
Ossenstaartbouillon
Met ossenstaart, creme van geroookte ui en croutons van gruyere


Veloute van kokkels
Met rode mul, brandade en scheermes


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Tarbot met gamba
Met lardo di colonnata, zwarte rijst, zwarte knoflook en dressing van tomaat en paprika


Gebakken zwezerik
Met aardpeer, rode biet, gerookte paling en saus van gerookte paling


HoofdGerechten
Buitengewoon lam
Met zwezerik, gnocchi, meiknol en jus van gepofte knoflook


Gebakken zeeduivel
Met aubergine, sepia, polenta en saus van sepia


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Aardbeientaartje
Met witte chocolade, dragon en hazelnoot-karamel-roomijs


Bread and butter pudding
Met bosbessen, gepocheerde peer, advocaat, pure chocolade en vanille-ijs


3-gangen€ 51
4-gangen€ 57
5-gangen€ 67
6-gangen€ 77
Vlucht door de kaart€ 93
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.