Voorgerechten
Gepekelde Heilbot
Met crème van spinazie, mousse van zeeduivellever, penang curry en inktvis


Zelfgemaakte pastrami
Met krokante zwezerik, tandoorimayonaise, avocado en mozzarella


Soepen
Paddenstoelenbouillon
Met cannelloni gevuld met kalfswang en eendenlever


Bisque van Hollandse garnalen
Met gebakken rode mul, tomaat en bosui


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Zeetong filet
Met aardappelgnocchi, bospaddestoelen, saffraan en saus van verse knoflook


Kippenoesters
Met spitskool, gerookt spek, gebakken bloedworst en schuim van brie de meaux


HoofdGerechten
Wild zwijn rugfilet van de BBQ
Met pastinaak, cavolo nero, eendenlever en jus van vijgen


Tarbot
Met krabkoekje, pesto parelgort, romanesco en saus van krab en kokos


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Perenstrudel
Met gepeperde noten, popcorn en toffee ijs


Pistache chiboust en braam
met chocolade delice, chocolade bros en yoghurt-bramen ijs


3-gangen€ 47
4-gangen€ 53
5-gangen€ 63
6-gangen€ 73
Vlucht door de kaart€ 89
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.