Voorgerechten
Geelvinmakreel
Met avocado, groene curry en een beignet van gamba


Terrine van eendenham en eendenlever
Met gepofte appel, zelfingelegde augurk en een melkbroodje


Soepen
Romige soep van jonge knoflook
Met ossenstaart, pistou en pijnboompitten


Bouillon van dashi en verveine
Met gebakken coquille, gele curry en zeevenkel


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Op de huid gebakken Ijselmeer snoekbaars
Met brandade, kokkels, antiboise en schuim van kokkels


Gebakken zwezerik
Met aardpeer, rode biet, gerookte paling en saus van gerookte paling


HoofdGerechten
Gebakken lamsrug
Met pompoen, artisjok in spek, linzen en saus met laurier


Tarbot filet
Met gnocchi, zoete aardappel, doperwten, Robiola tre latti en jus de veau


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Gateau chaud
Met kersen, champagnesabayon en toffee ijs


Citroenmeringue taartje
Met brosse honingkaramel, creme fraiche, pecannoten en geitenyogurtsorbet


3-gangen€ 47
4-gangen€ 53
5-gangen€ 63
6-gangen€ 73
Vlucht door de kaart€ 89
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.