Voorgerechten
Tonijn tartaar
Met koningskrab, komkommer en groene curry


Krokant gebakken gerookt buikspek
Met witte asperge, rivierkreeft, kropsla créme en zwarte knoflook


Soepen
Ossenstaartbouillon
Met gerookte uiencreme en een wonton gevuld met ossenstaart en pijnpoompitten


Romige doperwtensoep
Met verse doperwten, coquille, gerookte sprot en munt


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Zeeduivel en zelfgemaakt spek
met gestoofde prei, mini champions en saus van gele curry


Krokante kalfshersentjes
Met gezouten citroen, cashewnoten, ansjovis, bloemkool en jus de veau met madeira


HoofdGerechten
Gegrilde runder entrecote
Met kardoen, rode biet, bloedworst, eendenlever, morilles en morille saus


Op de huid gebakken skrei filet
Met brandade, venkel, scheermes en beurre blanc met verjus


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Crème brûlée
met hangop, bloedsinaasappel en hazelnoot roomijs


Gâteau chaud
met chocolade delice, chocolade bros en karnemelk-passievrucht ijs


3-gangen€ 47
4-gangen€ 53
5-gangen€ 63
6-gangen€ 73
Vlucht door de kaart€ 89
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.