Voorgerechten
Tartaar van tonijn
Met schuim van groene curry, inktvis, koolrabi en basilicum


Terrine van eendenham en eendenlever
Met gepofte appel, zelfingelegde augurk en een melkbroodje


Soepen
Romige soep van jonge knoflook
Met ossenstaart, pistou en pijnboompitten


Bouillon van dashi en verveine
Met gebakken coquille, gele curry en zeevenkel


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Tarbot met gamba
Met lardo di colonnata, zwarte rijst, zwarte knoflook en dressing van tomaat en paprika


Gebakken zwezerik
Met aardpeer, rode biet, gerookte paling en saus van gerookte paling


HoofdGerechten
Hertenrug
Met zuurkool, kliswortel, eendenlever, zoethout en jus van peper


Wilde zeebaars filet
Met aubergine, zee-egel, rösti en sauce nantais


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Chocolade bombe
Met butterscotch, duindoornbes en snickers roomijs


Citroenmeringue taartje
Met brosse honingkaramel, creme fraiche, pecannoten en geitenyogurtsorbet


3-gangen€ 49
4-gangen€ 55
5-gangen€ 65
6-gangen€ 75
Vlucht door de kaart€ 91
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.