Voorbeeldgerechten
Terrine van rode mul, paling en eendenlever
Met riso venere, bieslook, crème van ui en kokkels


Lauwwarme kalfstong
Met little gem, aardpeer, kafslevermousse en een dressing van kappertjes


Soepen
Tom yam van konijn
Met ravioli gevuld met konijn, mini champignons en bosui


Romige rode uiensoep
Met pulpo, gerookte aardappel, bladpeterselie en crème fraîche


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Kabeljauw
Met brandade, jeneverspek, kruidensalade, Connemara oester en jus van sambai


Krokant gebakken zwezerik
Met pompoengnocchi, gerookte sprot, shiitake, olijf en beurre blanc met verjus


HoofdGerechten
Varkensmuis
Met snijbiet, bloedworst, pastinaak en saus van pimentbessen


Gebakken grietfilet
Met parelgortrisotto met pesto, puntarelle en Hollandaise saus


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Rendang van ananas
Met brosse witte chocolade, bosbessen, basilicum en kersensorbet


Gepocheerde peer
Met baklava, hangop, yoghurtsherbet en olijfolie


3-gangen€ 51
4-gangen€ 57
5-gangen€ 67
6-gangen€ 77
Vlucht door de kaart€ 93
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.