Voorgerechten
Gemarineerde rode mul
Met krokante gamba, zeekraalcrème en gele curry


Krokant gebakken gerookt buikspek
Met witte asperge, rivierkreeft, kropsla créme en zwarte knoflook


Soepen
Ossenstaartbouillon
Met gerookte uiencreme en een wonton gevuld met ossenstaart en pijnpoompitten


Hollandse asperge velouté
Met gemarineerde zalm, gerookte sprot en daslook


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


IJsselmeer snoekbaars
Met gerookte paling, bloedworst, doperwt, lamsoren en schuim van gerookte paling


Krokante kalfshersentjes
Met gezouten citroen, cashewnoten, ansjovis, bloemkool en jus de veau met madeira


HoofdGerechten
Veluws lamsrug
Met tuinbonen, kapucijners, paarse zoete aardappel gnocchi en saus met kaneel


Op de huid gebakken kabeljauw
Met brandade, venkel, scheermes en beurre blanc met verjus


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Mascarpone taartje
Met aardbeien, groene thee cake en baileys roomijs


Pistache chiboust en kersen
met chocolade delice, chocolade bros en yoghurt-kersen ijs


3-gangen€ 47
4-gangen€ 53
5-gangen€ 63
6-gangen€ 73
Vlucht door de kaart€ 89
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.