Voorgerechten
Gemarineerde makreel
Met pulpo, baba ganoush en gekonfijte tomaat


Gerookte runder ribeye
Met rettich, saus gribiche met kalfshersenen en gepekelde ganzenei dooier


Soepen
Romige soep van jonge knoflook
Met ossenstaart, daslook en pijnboompitten


Bisque van Hollandse garnalen
Met gebakken rode mul, tomaat en bosui


Tussengerechten

(Als hoofdgerecht supplement € 5,50)


Op de huid gebakken zeebaars
Met brandade, kokkels, antiboise en schuim van kokkels


Bloedworst en kreeft
Met hollandse asperge, zeekraal coulis en hollandaise met lavas


HoofdGerechten
Gebakken lamsrug
Met pompoen, artisjok in spek, linzen en saus met laurier


Heilbot filet
Met gnocchi, zoete aardappel, doperwten, Robiola tre latti en jus de veau


Kaas
Epoisses Nu in brioche
Met kweepeer, eendenlever en muscovado suiker


Assortiment kazen (€ 5,50 supplement)
Loopt u mee naar de kaasplank? Of u laat de keuze aan de bediening


Desserts
Lambada aardbei en witte chocolade
met witte chocoladefudge, tonka bonenmousse en mascarpone-aardbeienijs


Citroenmeringue taartje
Met brosse honingkaramel, creme fraiche, pecannoten en geitenyogurtsorbet


3-gangen€ 47
4-gangen€ 53
5-gangen€ 63
6-gangen€ 73
Vlucht door de kaart€ 89
De chef neemt u de hele avond mee door zijn creaties. Afhankelijk van de portionering en seizoen;
8 gangen, alleen per tafel en tot half negen te bestellen.


Wij gaan uit van een avondvullend diner, mocht u op tijd weg willen,
geef dat dan even door aan de bediening.